Новини Української Жіночої Варти 08.03.2022 Українські щоденні перемоги.


 
 

✅ «Перемога цінніша за тюльпани»: Верховна Рада на офіційному Telegram-каналі привітала українок ілюстраціями з надписами: «Бути жінкою в Україні – це збити дрон банкою помідорів», «Бути жінкою в Україні це – відстрілювати окупантів, як скажених собак», «Бути жінкою в Україні – вступити в тероборону раніше за чоловіка».

 
✅ США заборонили імпорт російської нафти і газу. Президент США Джо Байден заявив, що таким чином американський народ завдає чергового потужного удару по військовій машині Путіна.
 
✅ Одночасно зі США ембарґо запроваджує і Велика Британія. До кінця року країна відмовиться від російської нафти та пального, а також думає, як покінчити з російським газом.
 
✅ Мінфін вдруге продав військові облігації, залучивши до бюджету 6,7 млрд грн. Українці купили найбільше військових облігацій з погашенням через рік – на 6,6 млрд грн!
 
✅ Із Ірпеня у Київській області сьогодні вдалося евакуювати до Києва майже 3 тисячі цивільних. А з оточених ворогом Сум в рамках гуманітарного коридору виїхала вже друга евакуаційнійна колона.
 

✅ Жителі Херсонщини знову вийшли на мітинги проти ворога з українськими прапорами. У Херсонській області та Херсоні тривають акції протесту проти російського агресора. Жодних сумнівів, Херсон – це Україна!

 

✅ «Укрпошта» показала ТОП-20 ескізів для марки «Русский военный корабль, иди нах*й». Після того, як підписники сторінки «Укрпошта» у соцмережах оберуть фаворитний ескіз, ви зможете надсилати листи та листівки навіть за кордон із зашитим посланням, яке ви вже добре знаєте😊

 

✅ Україна спростила ввіз гумдопомоги, 3 тисячі фур вже доставили вантажі.

За останні шість днів український кордон перетнуло майже 3 тисячі вантажівок, що везли 20 тисяч тонн гуманітарної допомоги. Це переважно продукти харчування, одяг, медикаменти та медичні засоби, які уряд вже спрямовує в регіони.
 
✅ Укроборонпром пропонує заробити мільйон доларів! Як? Викрасти в окупантів літак!
Державний концерн готовий сплатити премію за викрадений чи трофейну техніку окупантів: 1 000 000 доларів США — за викрадений чи трофейний боєздатний літак.
500 000 долларів США — за захоплений військовий гелікоптер у робочому стані.
 
Українська Жіноча Варта
Підписуйтеся на наші канали та сторінки
https://www.facebook.com/UkrZhinochaVarta/?ref=pages_you_manage
https://t.me/UWguardNewsEN
https://t.me/zhinkavarta
https://t.me/uaguard